Overwegingen om te weten over waterflesjes laten bedrukken

Voor ons dit mogelijk teneinde een korte druk waterflesjes te kopen. Een kleine editie waterflesjes kan aardig zijn als u ook niet een gehele grote spelers bezit.

Behalve de standaard waterflesjes mogen wij verder veel overige soorten waterflesjes bedrukken. U kan bijvoorbeeld kiezen voor de luxe glazen waterfles betreffende een persoonlijk label.

We factureren vantevoren zo u dan ook ons nieuwe realtie bent, slecht bereikbaar ofwel eerder ons vreselijke betaler bleek.

Alhoewel glas ons luxere look bezit en robuuster voelt, kan zijn die verder zwaarder en kwetsbaar. Voor een doelgroep die veel onderweg is, is een plastic waterfles mogelijkerwijs lekkerder omdat deze tegen een stootje kan. Gaan uw relaties sporten? Kies dan voor een plastic bidon of een fles met een drinktuit.

Nauwelijks gevectoriseerd logo? Geen nood, Maxilia regelt dit voor jouw! Dit merknaam kan in elk willekeurig bestandsformaat geraken aangeleverd. Onze ontwerpstudio tekent dit dan bekwaam aan. En het kost niks! Vanwege een extra taken zal de leverdatum met de bestelling ons dag later zijn.

Opdrukruimte voor meeste voorkomende druktechniek: 30 x 40 mm, groter in overleg na beoordeling over de logo. Dit kan zijn mogelijk de opdruk in full colour uit te voeren, zelfs helemaal om de beker!

Wegwerpflesjes heb jouw niet meer benodigd, zeker het scheelt plastic afval! De Dopper is een Nederlands ontwerp en is klimaatneutraal vervaardigd, kan zijn vrij betreffende BPA en draagt bij aan drinkwaterprojecten in Nepal.

Anderen bekeken tevens bidonnen bidonnen gelukskoekjes gelukskoekjes keycords keycords Pepermuntjes pepermuntjes

Zodra specialist bezorgen wij u dan ook ieder type glazen waterfles; ons goedkope plastic glazen waterfles mits premium, luxe glazen waterfles indien relatiegeschenk, waterflesjes met sportdop, en waterflesjes betreffende gekleurde dop voorzien over de merknaam of boodschap. Een merknaam waterflesje vervaardigd uw merk herkenbaar in het straatbeeld!

Ja, ik wensen zijn af en toe ons mailtje onthalen met trends, tips, nieuws ofwel een aanbieding. U dan ook kan het verder enigszins afwachten en u uitschrijven bij een eerste volgende nieuwsbrief. We delen de gegevens niet betreffende derden! Koop, na controle, in 4 werkdag bevestiging

Lenzen Flesje 250 ml Lenzen fles met persoonlijk etiket ofwel merknaam met hoge kwaliteit bronwater, dit mineraalwater wordt direct gebotteld op een bron. Beschikbaar in hoeveelheden vanaf 504 stuks, geleverd in doorzichtige 250ml lenzen flessen.

Mineraalwater moet bij de bron geraken gebotteld (is in flessen gestopt). De benaming betreffende de bron kan zijn gerenommeerd en het waarborgt ons constante capaciteit. Dit bekendste mineraalwater in Nederland en België is Spa, uit België. Een eigennaam van het merk is (in Holland) ons soortnaam geworden.

De etiketten worden afgedrukt in kleur en standaard afgewerkt betreffende ons ultra glansdruk, perfect voor dit produceren aangaande een briljante allereerste indruk. Een etiketten zijn 100% krasvast!

Opvouwbare waterflesjes; uitstekend alternatief wegens een PET flesjes. Opvouwbare waterflesjes zijn leverbaar read more in meerdere tinten. U kunt ze kopen in dit rood, blauw en groene.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15

Comments on “Overwegingen om te weten over waterflesjes laten bedrukken”

Leave a Reply

Gravatar